Најаве и догађаји

ТОО на 12.Међународном сајму туризма и сеоског туризма

У Крагујевцу је протекле седмице ,од 25. до 27. новембра, одржан 12.Међународни сајам туризма и сеоског туизма.

Под кровом Шумадија сајма, посетиоци су имали прилику да се упознају са богатом туристичком понудом и смештајним капацитетима, културом и обичајима , да уживају уз најлепша вина и остале специјалитете, које је представило више од 60 излагача и суизлагача из Србије, Црне Горе и БиХ.

Учешће на овој сајамској манифестацији традиционално је узела и ТОО Брус.

На штанду ТОО представљена је изузетно богата туристичка понуда, као и идеални потенцијали за развој сеоског туризма. Поред тога представљени су и специјалитети традиционалне домаће кухиње у којима су посетиоци штанда могли и на лицу места да уживају.

''Потрудили смо се да на најлепши начин представимо верски туризам нашег краја, као и народне рукотворине.Напослетку смо највећи акценат бацили на препород туристичког места Брзеће после изградње гондоле, која је почела са радом прошле године,'' каже директорица ТОО Јелена Радуловић и додаје,'' Спремни дочекујемо предстојећу зимску сезону где су очекивања с правом велика.На сајму смо велики број посетилаца упознали са овом највећом туристичком атракцијом, на коју смо посебно поносни.Потрудили смо се да на адекватан начин представимо наше хотелијере, угоститеље и све оне који се баве туризмом у нашем крају,'' завршила је Радуловић.

Међународни сајам туризма и сеоског туризма, дванаести по реду, пратила су бројна стручна предавања везана за претстојећу зимску туристичку сезону, као и предавање на тему ''Рурални туризам у функцији развоја руралних подручја Републике Србије.


О АуторуСкок на Врх