ТРКА ЗАДОВОЉСТВА- АВАНТУРА УЗ МИРИС БОРОВА И БОРОВНИЦА

субота | 29.06.2017

Друга трка задовољства окупила велики број заљубљеника у природу и спорт

 

Фото:Горан Поповић

 

У организацији Спортског удружења ''На све стране''љубитељи трчања су у суботу, 29.јула на Копаонику имали прилику да учествују '' Trail Race Kopaonik'', трци задовољства која је на стази дугој 7 км са висинском разликом 115 м била припремљена за рекреативце док су они са бољом кондицијом трчали стазу дугу 15км уз висинску разлику од 450м.

 

 

 

Трка задовољства која је последњег јуласког викенда одржана на Копаонику други пут, представља нови тркачки изазов за љубитеље спорта и трчања у природи. Стаза трке се протеже кроз најлепше пределе Копаоника, преко чувеног шумског реона Црвене баре, па све до Гобељске падине и Јанкових бара, што је учесницима пружило пуно задовољство и авантуру уз мирис борове шуме и боровница у чију част је и организована цела манифестација.

 

 

Ове године организатор је припремио и додатне садржаје , тако да је на програму била и дечија трка задовољства,која је на једној краткој и веома занимљивој стази окупила најмлађе учеснике а организован је и низ излета по прелепим пприродним пределима Националног парка Копаоник.

 

web design SIKI © Copyright 2016. Туристичка организација општине Брус, сва права задржана