МОЈ ГРАД ЛЕП ГРАД 2017

субота | 19.18.2017

Туристичка организација Бруса прогласила победнике у акцији '' Мој град леп град''

 

Фото:Горан Поповић

 

Са циљем уређења града и унапређења туристичке понуде , Туристичка организација је и ове године организовала акцију ''Мој град леп град''. По обиласку терена и завршеном оцењивању ,у оквиру манифестације ''Златне руке Бруса'' проглашени су овогодишњи победници.

 

 

У категорији најлепше велико двориште прво место је припало Тањи Радмановац, друго Драгици Савић а треће Данијели Михајловић.Најлепше мало двориште, према оцени комисије ТОО , има Деска Марковић а следе Славица Вукајловић и Миодраг Митровић.Признање најлепша тераса понеле су Катица Илић и Светлана Миљковић док је Милени односно Виолети Лазаревић припало друго односно треће место.

 

Најлепше детаље у својим двориштима имају Младен Добродолац и Горан Петровић а најуређеније етно двориште Коста Богићевић,Јула Радојевић и Миле Радуловић.За најлепше уређен ресторан проглашен је ресторан Мерак а константно лепу терасу тераса Љиљане Јеличић.Награда за лепо двориште припала је Миленки Ђурић а за најнеобичнији дворишни простор Мирки Милинчић.

 

web design SIKI © Copyright 2016. Туристичка организација општине Брус, сва права задржана