Најаве и догађаји

Инклузивна радионица са корисницима дневног боравка

У просторијама Дневног боравка Друштва за помоћ ментално недовољно развијених лица општине  Брус ''Пчелица'' данас смо учествовали у заједничкој инклузивној радионици фарбања ускрших јаја које ћемо заједно са нашим пријатељима из Дневног боравка делити  суграђанима у недељу од 10.00 сати испред трезора у центру града. 

Било нам је задовољство да својим присуством и учешћем у припремама за најрадоснији хришћански празник , улепшамо корисницима Дневног боравка дан и подсетимо их да  нису заборављени и одбачени, већ напротив.

''Трудићу се да ми Дневни боравак и његови корисници буду увек приоритет и на првом месту,'' рекла је в.д. директора ТОО Јелена Радуловић,и наставила ,'' Пред нама је најрадоснији празник васкрс и мислим да сви заједно треба да поделимо ту радост. Фарбање јаја је и изазов који је пун радости. Од наше жеље зависи да ли ће наш задатак да буде успешан да заједнички офарбамо јаја за грађане Бруса.Пожелела бих вама и свим грађанима срећан празник, да га проведете здрави , весели и са својим породицама а ми ћемо се потрудити да тај празник улепшамо.''

У раду инклузицне радионице поред в.д. директора учешће су узеле и Славица Дачић и Ана Гашић.

За кориснике Дневног боравка Васкрс је празник коме се највише радују, кажу у Боравку а секретар Тања Ђокић Миленковић захвањује на разумевању и подршци која је увек од великог значаја.

''Захваљујем се ТОО Брус на заједничкој радионици за најшаренији и најрадоснији празник који наши корисници највише воле.Дневни боравак је ту за сваку сарадњу , за сваки вид акције када је у питању било који празник, било која донација, било који вид укључења наших корисника, да буду видни.Још једном захваљујем ТО која је дошла да одрадимо заједничку инклузивну радионицу и да наш данашњи рад, офарбана јаја, поделимо нашим суграђањима у недељу у 10 сати испред Трезора.''

Данашња заједничка инклузивна радионица је само део изузетне сарадње коју ТООО Брус остварује са Друштвом ''Пчелица'' и Дневним боравком а у плану су нова дружења, заједничке акције и бројни пројекти.


О АуторуСкок на Врх